Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

agrotes.eu ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΔΗΓΟΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ (ΦΩΤΟ)


Στο agrotes.eu θέλοντας να βοηθήσουμε όλους τους αγρότες και γνωρίζοντας την αγωνία όλων για την κατανομή των προσωρινών δικαιωμάτων φτιάξαμε για εσάς ένα αναλυτικό οδηγό για το πως θα δείτε τα τα προσωρινά διακαιώματα. Την διαδικασία φροντίσαμε να την κάνουμε όσο πιο απλή μπορούσαμε. Ακολουθεί ο αναλυτικός οδηγός (μπορείτε να κλικάρετε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση):

Ανοίγετε το site του ΟΠΕΚΕΠΕ από εδώ: www.opekepe.gr

Πατάτε στο σύνδεσμο Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2015 (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)



dik1

Ανοίγει μια σελίδα και πατάτε στον σύνδεσμο Εγγραφή στην online εφαρμογή υποβολής ΕΑΕ2015 (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)

dik2
Στην σελίδα που θα σας ανοίξει κλικάρετε τον σύνδεσμο https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/registration/ (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)


dik3
Στην επόμενη σελίδα πατάμε στο: “Για ενεργοποίηση λογαριασμού με τη χρήση του κλειδάριθμου που έχετε παραλάβει από το Φορέα υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2015 πατήστε εδώ.” (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)


dik4

Τώρα στην σελίδα που μας άνοιξε δημιουργούμε τον λογαριασμό μας. Θα χρειαστούμε τονκλειδάριθμο και το email τα οποίο είχαμε εκδώσει κατά το ΟΣΔΕ. (Όταν κάνατε το ΟΣΔΕ σας έδωσαν ένα χαρτί που τα αναγράφει επάνω).

Θα πρέπει να συμπληρώσουμε τα παρακάτω πεδία (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)

Όνομα Χρήστη, Κλειδάριθμος, ΑΦΜ Δικαιούχου, Κωδικός χρήστη, Κωδικός χρήστη (επανάληψη)

Email και κλειδάριθμο τα έχετε όπως προ-είπαμε από την δήλωση ΟΣΔΕ.

Το πεδίο κωδικός το οποίο πρέπει να το εισάγουμε δύο φορές θα πρέπει να περιέχει λατινικούς χαρακτήρες (τουλάχιστον 8),τ ο ένα γράμμα να είναι κεφαλαίο, να περιέχει τουλάχιστον ένα αριθμό, και να περιέχει τουλάχιστον ένα σύμβολο (!@#$%^&*) .


dik5

Αφού δημιουργήσουμε τον λογαριασμό θα πρέπει να θυμόμαστε τον κωδικό που βάλαμε γιατί θα τον χρειαστούμε παρακάτω.

Ανοίγουμε ξανά το site του ΟΠΕΚΕΠΕ από εδώ: www.opekepe.gr και κλικάρουμε στον σύνδεσμο “Κοινοποίηση της Ατομικής Πράξης Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω).


dik6

Ύστερα στην σελίδα που ανοίγει πατάμε στον σύνδεσμο “Για άμεση χρήση της εφαρμογής «Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης» ώστε να δείτε την Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης, πατήστε εδώ” (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)


dik7
Στην σελίδα που μας ανοίγει γράφουμε το email και τον κωδικό (που δώσαμε προηγουμένως)


dik8
Είμαστε σχεδόν έτοιμοι να δούμε τα προσωρινά δικαιώματα μας. Από την σελίδα που ανοίγει πατάμε στο μενού αριστερά “Δικαιώματα Βασικής Ενίσχυσης” (όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω)


dik9
Μετά όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω, θα πρέπει να γράψουμε το ΑΦΜ μας και να πατήσουμε το κουμπί αναζήτηση.


dik10
Θα μας εμφανίσει ένα αποτέλεσμα. Πατάμε στο μολυβάκι όπως φαίνεται και στην εικόνα παρακάτω, και αμέσως θα εμφανιστούν τα προσωρινά δικαιώματα καθώς και το ποσό που θα πληρωθούμε.


dik11

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε. Αν ο οδηγός σας φάνηκε χρήσιμος, κοινοποιήστε τον ώστε να το δουν κι άλλοι αγρότες.



Φιλικά,

Η ομάδα του Agrote.eu